Vi använder cookies för att analysera trafik och förbättra din upplevelse.

Allmänna Villkor

Uppdaterad 2025-03-18

Vid Beställning

Beställningar hos Gastronomileverantören AB kan göras på följande sätt:

Neka Köp

Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar.

Beställning av Säsongsprodukter

Beställningar av säsongsprodukter (påsk, jul, Halloween, etc.) är bindande eftersom dessa varor beställs från våra leverantörer för specifika säsonger. Dessa produkter kan ha kortare bäst före-datum.

Priser & Moms

Priserna anges i svenska kronor, exklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar på grund av förändringar i moms, valutakurser eller inköpspriser.

Leveransvillkor

Fritt vårt lager (ex Works) Ängelholm, Sverige. Transportskador anmäls av kunden direkt till fraktbolaget.

Fraktfritt vid köp över 6500 SEK netto exkl. moms inom Sverige. Vid export tillkommer frakt beroende på volym och vikt.

Minimiorder

Minimiorder är 2000 SEK netto exkl. moms.

Leveranstid

Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar med reservation för slutförsäljning och förseningar hos fraktbolaget.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden baseras på volym och beställningstyp. Maxavgift är 425 SEK.

Vid glasförpackning krävs maxavgift på grund av krossrisk, vilket innebär att varorna levereras på pall.

Betalningsvillkor

Efterkrav/förskott alternativt 15 dagar netto för kreditgodkänd kund.

Kreditupplysning

Vid registrering av ny kund görs en kreditupplysning.

Export

Vid export gäller förskottsbetalning.

Öppet Köp

Vid öppet köp tillämpar vi distansavtalslagen, som ger kunden 14 dagars ångerrätt. Returnerade varor ska skickas tillbaka i oförändrat skick och obruten förpackning. Fraktkostnaden står kunden för.

Kontakta oss gärna innan retur för assistans.

Reklamation

Vid transportskada

Vid skador vid leverans anmäls detta direkt till fraktbolagets chaufför.

Dold skada

Vid dold skada kontakta oss omgående och bifoga bilder på skadan och emballage.

Chokladreklamation

Chokladreklamation ska göras per telefon senast 2 dagar efter leverans.

Övrig Information

Prisändringar

Prisändringar på produkter kan förekomma. Se uppdaterade priser på hemsidan.

Chokladhantering

Choklad förvaras bäst i 16-18°C och bör skyddas från solljus för att behålla aromen.

Personuppgiftshantering

Vi hanterar personuppgifter enligt PUL. Läs vår integritetspolicy här.

Cookies

Vi använder cookies för att underlätta köpprocessen. Cookies lagras i 1 månad och är krypterade för säkerhet.

StartLogga in