Go Back Email Link

Lammracks med honungssenap

Originalrecept av: Clovis
Tillagningstid 1 timme 30 minuter
Portioner 4 personer

Ingredienser
  

  • 1 st Hel Lammrack
  • 2 msk Clovis Honungssenap
  • 2 msk Honung
  • 800 g Små potatis
  • 1 st Litet knippe sparris
  • 330 g Körsbärstomater
  • 1 st Kvist rosmarin
  • Olja
  • Salt och peppar efter smak

Instruktioner
 

  • Förvärm ugnen till 180°C.
  • Blanda honungssenap och honung, pensla lammracksen och krydda med salt.
  • Lägg dem i en ugnfast form tillsammans med potatisen och körsbärstomaterna.
  • Krydda med salt och peppar, ringla över olja och strö över hackad rosmarin.
  • Grädda mitt i ugnen i 40 minuter.
  • Efter 20 minuter - tilsätt sparrisen och fortsätt tillaga i ugnen ytterligare 20 minuter.
  • Servera!