STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Rocky road på påskrester

Originalrecept av: Barú
Vem gillar inte en bra äggjakt? Men vad ska man göra med alla de där chokladäggen?
Många gånger vill vi trycka i oss alltihop på en gång. Men oavsett hur mycket man försöker så blir där alltid mer än några rester över. Så här har vi ett recept som gör dina påskäggs-rester till en härlig Rocky Road! Det är enkelt och kul att göra och det är bara din fantasi som sätter gränserna. Så samla ihop dina chokladrester och låt oss sätta igång!
Relaterade nyckelord Barú, Barú Marshmallows, Påsk
Tillagningstid 30 minuter
Måltid Efterrätt
Kök Barú

Utrustning

  • Värmetålig skål

Ingredienser
  

För detta recept väljer du själv vilka ingredienser du skall ha, men här kommer några rekommendationer:

  • Baru Marshmallows ljus choklad salt karamell OBS! Finns i flera smaker!
  • Kakor i bitar
  • Påskgodis (kanderade ägg, gelégodis etc)

Instruktioner
 

  • Börja med att lägga all choklad i den värmetåliga skålen.
  • Sätt igång en kastrull med vatten fyllt upp till hälften och låt det börja koka.
  • När vattnet kokar, placera din skål över kastrullen så värmen från det kokande vattnet smälter chokladen.
  • Vispa runt chokladen med jämna mellanrum och håll koll så chokladen inte bränns.
  • Nu kan du tillsätta alla dina goda tillbehör! Mixa runt alla ingredienserna ordentligt så chokladen täcker alltihop.
  • Lägg i bakplåtspapper i en mellanstor ugnsform. Häll över alla ingredienserna i ugnsformen och ställ in i kylen och låt svalna i cirka 2 timmar.
  • När de två timmarna gått, ta ut den nu stelnade choklad och hacka upp i block/bitar efter tycke.
  • Låt smaka!

0
Din varukorg