Tillbaka till receptsidan
Stubb's
Brisket Walking Nachos
Snabba och smakrika nachos på språng! Här använder vi våffelchips istället för klassiska tortillachips, toppar med saftig BBQ-brisket, riven cheddar, fräsch pico de gallo och krämig guacamole – ett perfekt snack till festen eller picknicken.
Originalrecept från Stubb's. Detta recept har konverterats och översatts till svenska av GastronomiLeverantören. Originalrecept finns på: https://www.mccormick.com/stubbs/recipes/appetizer/brisket-walking-nachos
Typ av kök:
Amerikanskt
Måltidstyp:
Förrätt

Ingredienser:
- 7,5 dl Riven cheddarost, delad
- 900 g Tillagad BBQ-brisket strimlad, delad
- 1,75 dl Stubb's Original BBQ Sås
- 1,75 dl Färsk pico de gallo, delad
- 1,75 dl Färdig guacamole, delad
Instruktioner
- 1Häll ut chipsen från varje påse i en liten engångsserveringsbricka. Toppa med cirka 0,75 dl riven ost. Värm i mikrovågsugn på hög effekt i 30 sekunder tills osten smälter.
- 2Toppa varje bricka chips med cirka 0,75 dl strimlad brisket, samt 1 msk barbecuesås, 1 msk pico de gallo och 1 msk guacamole. Servera genast med gaffel.
- 3Tips: Vill du servera nachosen direkt i påsarna? Krossa då försiktigt chipsen innan du öppnar påsen. Lägg i ost, varm brisket och topping direkt i påsen – ingen mikro behövs!