STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Pasta Bolognese

Originalrecept av: Northern Greens
Den klassiska pastarätten – med en "flytande" twist!
Tillagningstid 1 timme
Måltid Huvudrätt
Kök Italienskt
Portioner 2 pers

Ingredienser
  

  • 250 g Nötfärs
  • 1 Burk Hackade tomater
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 st Morot
  • 1 stälk bladselleri
  • 2 msk Olivolja
  • 0,5 dl Buljong / rött vin
  • 3 tsk Flytande vitlök
  • 2 tsk Flytande Oregano
  • 2 tsk Flytande Basilika
  • 50 g Riven parmesan
  • Flytande chili efter smak (valfritt)
  • Spaghetti uppmätt för 2 personer
  • Salt & peppar

Instruktioner
 

  • Finhackalök, morot och bladselleri.
  • Hetta upp oljan i en kastrull ochfräs lök och grönsaker i några minuter, tillsätt sedan köttet och bryn det.
  • Tillsätt hackade tomater,tomatpuré och buljong eller rödvin och låt sjuda på medelvärme i 30-60 minuter.Rör om då och då.
  • Koka spaghettin.
  • Medan du kokar spaghettin, smaksätt bolognesen med flytande örter, salt och peppar efter smak.
  • Servera med nyriven parmesan.

Buon Appetito!


    0
    Din varukorg