STÄNG

HANDLA RECEPT INSPIRATION BILDBANK BLI ÅTERFÖRSÄLJARE OM FÖRETAGET KONTAKT

STÄNG

KATALOGER & BLANKETTER PROFIL ORDERHISTORIK LOGGA UT
×

Upptäck och inspireras av god smak från GastronomiLeverantören!

Typ av mat:
Typ av Måltid
Nyckelord:

Ångkokt laxsallad med morötter

Originalrecept av: Galantino
Relaterade nyckelord Galantino
Tillagningstid 30 minuter
Måltid Huvudrätt
Kök Italienskt
Portioner 4 Personer

Utrustning

  • 1 Ångkokare

Ingredienser
  

  • 800 g Färsk lax
  • 300 g Sallad
  • 200 g Morötter
  • Galantino E.V Olivolja Efter smak
  • Salt Efter Smak

Instruktioner
 

  • Tärna laxen och ångkoka, se till att hålla en jämn medeltemperatur under hela tillagningen för att bibehålla fuktigheten inuti.
  • Skala salladen och skär grovt. Skär julienne-strimlor av morötterna och lägg i.
  • Krydda salladen med salt och Extra Virgin Olivolja från Galantino och servera med den ångkokta tärnade laxen.

Anteckning

Kockens tips!
För ångkoket behöver du en speciell korg av bambu eller aluminium
vilar på en kastrull med vatten


0
Din varukorg